Arvo -sähkökitara

Arvo -sähkökitara

from 1,240.00

Arvo on käsin kotimaassa, pääosin kotimaisista puista tehty sähkökitara. Suunnittelimme Arvon sopimaan sekä harrastajan että ammattilaisen käteen. Kitaran paino on viilattu mahdollisimman alas, noin 2,4 kiloon, soitin on tasapainoinen, käsintehdyt mikit ja elektroniikan yksinkertaisuus palvelevat ajatusta helposta ylläpidosta ja huollosta. Valitse ensin tallavaihtoehto. Väri ja mikit valitaan kun olet lisäämässä tuotetta koriin.

Talla:
Quantity:
Arvoa baskettiin!

Arvo-kitarat tehdään kaikki samojen speksien mukaan, ilman kustomointeja. Näin pystymme takaamaan nopean, yhden kuukauden toimitusajan ja lompakkoa puhuttelevan hinnan. Arvot myydään verkkokaupassamme, jolloin mukaan ei tule myöskään välikäsiä.

Body: Suomalainen poppeli
Kaula: Kaijamahonki
Otelauta: Pähkinäpuu, radius 12”, mensuuri 25,5” (Fender)
Nauhat: korkea medium (2,4 mm/1,4 mm)
Satula: Luu
Viritinkoneisto: GraphTech Ratio
Talla: GraphTech ResoMax
Mikit: P90, single coil tai humbucker valintasi mukaan. HUOM! Arvon mikit kiinnitetään pikaliittimillä, jolloin erilaisten mikkiyhdistelmien kokeileminen on helppoa. Voit tilata verkkokaupastamme erilaisia Arvo-mikkejä.
Sähköt: Mastervolume B500K, tone tallamikille A250K, 3-asentoinen kytkin
Kaula: Kaulaprofiili C, 1. nauhalta 22,5 mm, 12. nauhalta 24 mm. Nitrolakka, matta. Kaksitoiminen kaularauta Spoke Wheel -säädöllä. Kaulan kiinnitys pulteilla (4 kpl).
Viimeistely:
•Polttokäsitelty shou sugi ban -tekniikalla ja danish oil -käsittely
•Valkoinen maali ja nitrolakka
•Punainen maali ja nitrolakka
•Musta maali ja nitrolakka
•Harmaa maali ja nitrolakka
Suunnittelu: Soitinrakentaja Teemu Korpi ja Petri Matero
Rakentaja: Kanki Guitars/Teemu Korpi
Takuu: Arvo-kitaroihin myönnämme elinikäisen takuun valmistusvirheiden osalta ensimmäiselle omistajalle. Takuu ei kata kulumisesta, virheellisestä käytöstä tai huollosta tai huoltamattomuudesta johtuvia asioita.

Koko kitaran paino 2,4 kg. Kitara toimitetaan joko henkilökohtaisesti tai Matkahuollolla kotimaahan topatussa gig bagissa. Hinta sisältää gig bagin ja toimituksen.